שולחן עורך: לביבות עוף ובטטה
בופה No Comments on שולחן עורך: לביבות עוף ובטטההתכניות האחרונות
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו
- הגאון הרב אברהם יוסף בדברים נוקבים: "נשיאה בעול היא הדדית"
- צה"ל השמיד עשרות רקטות שהיו מוכנות לשיגור לרחבי הארץ
- בערב שביעי של פסח שומעים ורואים את שירת הים • צפו
- יומיים אחרי התאונה: השר בן גביר שוחרר מבית החולים
תגיות
מתכון ללביבות מדהימות שמתאימות לאלתור מהיר בלחץ לארוחה זריזה בחול המועד
מצרכים
ל-40 לביבות קטנטנות
חצי ק"ג בטטה מקולפת ומגורדת (בחלק הגדול והגס של הפומפייה)
2 בצלים בינוניים מקולפים ומגורדים (בחלק הגדול והגס של הפומפייה)
חצי ק"ג בשר בקר טחון
3 ביצים טרופות
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל שחור
כף עלי תימין שטופים
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה:
בקערה רחבה מערבבים היטב את כל החומרים תוך כדי לישה ועיסוי רב המיועדים לשחרר את החלבונים מהבשר (אין במתכון קמח או פירורי לחם לקשירה אלא רק ביצים, והפעולה הזאת חשובה מאוד לקשירת החומרים ולמניעת התפרקות בטיגון).
עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה לפחות.
מוציאים ושוב מערבבים היטב את התערובת.
על להבה נמוכה מחממים שמן לטיגון במחבת טפלון.
יוצרים לביבות קטנות ומטגנים עד להשחמה משני הצדדים.
המתיקות של הבטטה בשילוב הבשר והתימין יוצרים טעם עדין ומיוחד.
נוסף על כשרות המתכון לפסח הוא מתאים גם לרגישים לגלוטן.
רוצים עוד מתכונים? בואו לעשות מנוי למגזין "בופה" היוקרתי
רק 80 ש"ח לשנה ותקבלו עד הבית 6 גליונות עם שלל מתכונים, טיפים, רעיונות ועוד..
חייגו: 03-7580060
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.